fredag den 8. juli 2011

Paris tur/retur

De sidste 4 år år, har jeg sammen med min fantastiske søster været på storby-weekend. I år gik turen til Paris.
Selvfølgelig skulle vi shoppe og på sightseeing, men lige præcis i år havde vi flere små agendaer.
Udover at shoppe igennem, var det også en indkøbs- og inspirationstur for vores smykke webshop www.Ohdeer.dk , og vi fik masser af inspiration og fik også købt en masse som skal blive til nogle skønne smykker.
Derudover skulle jeg selvfølgelig se og ikke mindst spise kager. Ovenover er beviset. Jeg fik både spist: Chokomousse med macaroons, eclairs, tarte limon, tarte framboise og kæmpe marengs (jeg delte med min søster, som er hende man næsten ikke kan se pga kæmpemarengsen)... MUMS siger jeg bare.
Jeg var også i de vildseste køkkenudstyrs butikker. Der kunne alle kage- og madglade gå totalt amok. Ekspedienterne i hvide kitler så dog lidt skeptiske ud over min savlen, sa jeg ikke turde hive kameraet frem. Jeg kiggede mest, men købte en smule. Kender i det, man kan slet ikke bestemme sig når man står i sådan et paradis.
Det sidste billede er for at bevise, at jeg faktisk var i Paris... Det obligatorisek: "se-vi-står-foran-eiffeltårnet" billede.

4 kommentarer:

 1. Hej

  Fantastisk det hele Heidi!!! Du er bare en super sej en! knus og god sommer...

  trine

  SvarSlet
 2. Tak søde Trine :))
  God sommer til Jer også.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Det lyder bare som en skøn tradition og sikke kager I fik spist. Hvor ser I glade ud :-) Men hvem ville ikke gøre det foran eiffeltårnet. Jeg rejste i mange år sammen med min søster og det var så hyggeligt. Vi var bla i Kina sammen, vi rejste altid til London til jul og på et par sommerferier. Men så fik vi begge mand, børn og har begge rejsekrævende jobs, så nu rejser vi aldrig alene sammen mere. Det savner jeg. Måske kan jeg overtale hende til, at vi burde tage en søster-tur een gang om året. Fkes til Paris :-))

  SvarSlet
 4. Camilla: Uhh vi elsker også London. Især ved juletid. Vi er rigtig glade for traditionen, men vi kommer heller ikke udenfor DK´s grænser med vores arbejde ;))

  SvarSlet