tirsdag den 7. juni 2011

Cake Pops: Sommerfugle2. hold Cake Pops til Prinsessens 4 års fødselsdag blev meget pænere end 1. hold. Men designet var også noget enklere.

Stadig Mudcake med chokoladesmørcreme. Overtrukket med lyserød Candymelt fra Wilton og påsat en yndig spiselig sommerfugl i rispapir.

I skal da lige se hvordan en 4 årig Prinsesse med lyserøde sommerfugle Cake Pops ser ud:

8 kommentarer:

 1. Mette, Nygårdparken 197. juni 2011 kl. 11.49

  Hej Heidi. Hvor ser hun bare yndig ud - din prinsesse på 4 årig. Hun ser meget stolt ud og med god grund! Det er simpelthen fantastisk det du kan, hvor der de bare fine de "nye" pop cakes. Den diller fra USA er super sjov og meget dekorativ - den er kommet for at blive. Og hvis jeg kender dig godt nok, smager kagerne sikkert lige så godt som de ser ud:)
  En anden ting: hvor er det bare en fin blog du har lavet. Jeg har virkeligt nydt at kigge på alle de dejlige kager og læse alle de gode historier , som du også har fået skrevet. Jeg har sidet og drømt/tænkt at det der må jeg da osse kunne lave - men det må jeg vist indse at det kan jeg ikke :( Men jeg vil elske at følge denne blog og læse alt om dit kagebageri :)

  SvarSlet
 2. Hvor er dine Cake Pops altså søde! Og prinsessen ser helt perfekt ud med et fad sommerfugle :)
  Hvad er det for noget papir du har lagt ovenpå flamingo-pladen(tror jeg da, det er)? Det ser helt vildt god ud!

  SvarSlet
 3. Tak for rosen.
  -Mette: Du ved du er mere end velkommen til at følge med og prøvesmage ;)
  -Kageleg: Papiret er fra en blok lidt kraftigt papir jeg har købt i Tiger. Synes alligevel det er lidt pænere end flamingo pladen.
  (P.S dine Grise cakee pops havde nu nogle pænere detaljer.. Jeg vil følge din How to do næste gang jeg begiver mig ud i cake Pops)

  SvarSlet
 4. Hej Heidi - tak for kommentaren på min blog :-) hvor er de søde de her cake pops - og ja, prinsessen ser så stolt ud :-) Hvordan har du lavet sommerfuglene i så mange farver - eller er de købt færdige ? mvh Sabine

  SvarSlet
 5. Hej Heidi, tak for kommentarerne på min blog! Cake Pops er noget jeg har til gode at prøve. Pindene ER købt :o) Så det er jo egentlig bare at springe ud i det, vel...Håber mine lykkes lige så godt som dine...og tillykke med datteren. Min fylder også snart år, så der vil være mange fødselsdags-kage-bage-opdateringer på min blog, håber du kigger forbi igen.

  SvarSlet
 6. Tak for Jeres respons og ros :))

  -Sabine:Sommerfuglene har jeg købt på www.edible-glitter.co.uk De er lavet af rispapir ligesom de plader med tryk man kan købe.

  Jette: Selvfølgelig kigger jeg forbi ;) Dejligt at have fundet nogle der er lige så pjattede med kager som jeg selv.

  SvarSlet
 7. Wauw hvor er du god til det der kagehalløj :o) De ser virkelig lækre ud. Ville ønske at jeg kunne lave sådan en unika kage til min piges fødselsdag... :o)
  Kh Mette

  SvarSlet