tirsdag den 24. maj 2011

Tobleronecreme

Den chokoladecreme jeg laver allermest er Tobleronecreme.
Tobleronen kan skiftes ud med alt mulig andet chokolade.

Tobleronecreme:

½ liter piskefløde
300 g Toblerone

1) Halvdelen af fløden og al Tobleronen varmes op i en gryde indtil Tobleronen er smeltet. Det må enelig ikke koge.
Inden cremen sætts på køl, skal der  husholdningsfilm henover og det er vigtig at filmen ligger helt tæt ned og rører cremen. Ellers dannes der kondensdråber og kommer de ned i blandingen kan den ikke piskes stiv.

2) Når Tobleronecremen er HELT kølet af, piskes den så stiv som muligt.
Den resterende fløde piskes RIGTIG stift (på vej mod smør...) og Tobleronecremen vendes i den stiftpiskede fløde.

Mums: Tobleronecreme.

Denne portion passer til en kage på 25 cm.
Tobleronecremen kan også sprøjtes ud på toppen af muffins med en tylle.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar