onsdag den 18. maj 2011

Bryllupskage til Thea og Lars. 
Sådan så den lettere stessede kage-pynte-pige ud sidst på aftenen dagen før brylluppet.


Nu er det jo den helt store bryllupsmåned. I år har jeg kun lavet en bryllupskage, men sidste år lavede jeg 2 kager. Den første var til min dejlige svigerinde og lillebror der skulle giftes 8. maj. Det var også min debut ud i kager i etager og kager til MANGE mennesker. 100 personer var den til og den tog virkleig, virkelig lang tid at lave. Men det var det hele værd.
Vaniliebundende blev bagt i forvejen og frosset ned. Marcipanbundende, nougatcremen og hindbærmoussen blev lavet to dage før og fragtet fra Herning til København.
Hele dagen før brylluppet brugte jeg hos min svigerindes mor, hvor kagen blev samlet, smurt op med smørcreme og til sidst pyntet. Vi havde haft et ekstra køleskab med til København hvor den "overnattede"
Jeg havde i ugerne op til brylluppet brugt hver eneste aften på at lave roser i sugarpaste til topdekorationen.
Jeg bliver faktisk helt i tvivl om Lars måske først fandt ud af hvordan den så ud, da han skulle skære den.
Jeg tror vi alle tre var godt tilfredse med resultatet.
Thea og Lars har lige haft et års bryllupsdag, og der spiste de resten af kagen... eller det vil sige, de kunne ikke spise det hele, da hele den underste etage på 35 cm var tilbage..
Fantastisk bryllup hos fantastiske mennesker

2 kommentarer:

  1. Pyyyha, jeg har kun lavet kage til et bryllup én gang - og jeg har sagt ALDRIG MERE!! Jeg tog tid på hele processen fra at lave fyld og pynt, bage kager og pyntning, og endte på 26 timer! Så var det ovenikøbet varmt, så SP var umulig at arbejde med.

    Din ser rigtig flot ud!

    SvarSlet
  2. Tak... Jeg sagde også ALDRIG MERE efter denne kage, men sjovt som man glemmer det når næste veninde der skal giftes spørger!
    Hvor sjovt at du tog tid. Folk spørger altid hvor lang tid det tager og arbejdet strækker sig jo nærmest over flere uger.

    SvarSlet