lørdag den 10. marts 2012

Ugler

Jeg elsker ugler og selv om de er ved at være godt brugte inden for kager, tøj og smykker, så er jeg bare slet ikke færdig med ugler.
Vi har haft besøg af dejlige venner, der endnu ikke havde fået en "rigtig" kage med fyld og hele molevitten.
Det blev til denne "3 små ugler på en gren" kage:
Det er (selvfølgelig) Mudcake med hindbærmousse og tobleronecreme.
Hilsen Heidi

3 kommentarer:

 1. Den er da rigtig sød! Man kan aldrig få nok af ugler, og jeg skal da også have lavet en kage på et tidspunkt, selv om det sådan set må være umuligt at lave noget originalt med ugler længere.

  SvarSlet
 2. Uhmm hvor ser den kage da lækker ud med fyld og det hele, kunne godt lige spise et stykke nu :-)Og uglerne er rigtig kære, dem bliver man da ikke træt af. Jeg har givet dig en blog award fordi jeg synes dine kager er rigtig fine og jeg er godt klar over at jeg i sin tid selv fik en blog award af dig, men jeg synes nu alligevel godt jeg kan give dig en også. Du kan se den her: http://christels-kageunivers.blogspot.com/2012/03/blog-award.html

  SvarSlet
 3. Hej!

  Jag jobbar för sajten Findeopskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på Findeopskrifter.dk: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Ann-Sofi
  http://www.findeopskrifter.dk/

  SvarSlet