søndag den 30. oktober 2011

Cap kage

Det er ikke så tit jeg "får lov" til at lave kager til drenge/mænd. Så da min kollega Lone spurgte om jeg ville lave kagen til hendes søns 18 års fødslesdag, slog jeg til.
Fødselaren samler på Caps ( og nej det er bestemt ikke det samme som en kasket;), Læg især mærke til den helt flade skygge...sådan er den på en cap)
Kagen er lavet efter at have kigget grundigt på yndlingscappen.En dejlig kage at lave.
Kære Lone... Jeg håber I havde en helt fantastisk dag.

5 kommentarer:

 1. En rigtig "fed" drenge/mande kage, du har fået lavet her.
  God søndag til dig og dine

  SvarSlet
 2. Hej Heidi. Vi havde en skøn dag, og kagen var et hit. Der blev spurgt meget ind til hvor søren jeg dog havde fået den fra. Knægten blev både glad og meget overrasket, og så smagte den himmelsk. Endnu engang tusind tak. (og godt du lige fik slået forskellen på en Cap og en kasket fast, det blev skam bemærket he he)

  SvarSlet
 3. Super fed cap! Rigtig godt lavet. Jeg laver jo mange drenge kager med 3 drenge i huset. Måske en dag ender det også med en cap kage.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for rosen..
  Jeg er også blevet rigtig glad for kagen. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver en "cap kage"
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. Hej,
  Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://www.kagermedmere.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,
  Pauline Torres
  pauline@hittarecept.se

  SvarSlet