torsdag den 30. juni 2011

Sommerferie

Nu vil jeg holde sommerferie. Selvfølgelig skal der laves kager selv om det er ferie, men det bliver nogle nemme (læs: småkedelige) nogle af slagsen. Derfor bliver der lidt stille her det næste stykke tid.
Er dog allerede ved at planlægge en fantastisk sommerferie kage til kollegaerne på jobbet, men den må vente til jeg går på 14 dages ferie i uge 30.
God ferie til Jer alle. Håber i stadig vil kigge forbi når ferien er slut.
Hilsen heidi

fredag den 17. juni 2011

Mariehønekage

Denne glade Mariehøne er idag inviteret til 2 års fødselsdag ved en kollegas datter.
En af de allerførste kager jeg lavede var også en mariehøne, så det var helt vildt sjovt, at få lov at lave en igen.
Det er Chokolademudcake med smørcreme.

Håber i har haft en fantastisk dag Liva og Louise.

Det er noget værre bøvl selv at indfarve rød sugarpaste, så det køber jeg altid færdiglavet. Og da jeg alligevel skulle bestille varer hjem..... ja så kunne jeg jo lige så godt bestille rigeligt ;) Kgeblade, muffinsforme, sugarpaste og udstikkere blev det til. For første gang har jeg bestilt hos www.deleukstetaartenshop.nl  og det er bestemt ikke sidste gang. Portoen er det samme som herhjemme og der er hurtig levering. Vareudvalget er kæmpestort og i et ok prisleje...
Så nu skal der bare bages.

torsdag den 16. juni 2011

Barbapapa cupcakes


Idag skulle jeg til formiddagskaffe hos en god veninde, der elsker Barbapapa. Hun har flere gange nævnt, at hun gerne ville have en kage med de skønne figurer på.
Så det skulle hun selvfølgelig have. Det blev så til cupcakes med mini, mini Barbapapa´er på.
Kagerne er: Mud-cake og chokolade/banan.
Ovenpå er der chokoladecreme. Og jeg må indrømme at det blev den nemme løsning. Jeg fandt noget nyt pulver fra Dr.Oetker. Der skulle bare blandes mælk i. Det blev helt ok, men jeg er nu stadig mest til det "helt hjemmelavede" hvor jeg ved hvad der er puttet i.
Barbapapa og familien er lavet i sugarpaste (og ja... jeg glemte Barbapjuske ;)

Kære Maiken... Håber ungerne blev glade for kagerne og at de smagte.

mandag den 13. juni 2011

Coffee cup cake


Jeg tror jeg er blevet afhængig!!!!
Og "skylden" kan jeg give Birthe der har Bloggen http://www.newyorkerbyheart.blogspot.com/
På hendes skønne madblog, er der en opskrift på Coffee cup cake.
Den er super nem og smager skønt.

How to do:

- Tag en kop der kan tåle at komme i microovnen.
- Put: 4 spsk mel
       2 spsk rørsukker
       1 nip salt
       2 spsk usødet kakaopulver
       lidt hakket chokolade
  i koppen og bland det godt sammen med en gaffel.
- Hæld 2 spsk rapsolie og 2 spsk mælk i
- Bland det godt sammen
- Sæt koppen i microovnen i ca. 1 minut og 15 sekunder
Og voila!!!!! Så har man den skønneste chokolade-kage-brownie ting. Den smager super fantastisk med lidt vanilie is på toppen.

Ja det lyder mærkeligt, men gør dig selv en tjeneste og prøv... hvis du da kan tåle en kop choko kage hver eneste aften.
MUMS

søndag den 12. juni 2011

Grisling og Peter Plys




Anna bliver 2 år og hendes yndlingsbamse er grisling. Jeg har kendt Annas mor de sidste 30 år (mindst;) så det var en fornøjelse at få lov at bage en kage til hendes datter.
Jeg fandt et sødt design ved hjælp af google, lavede nogle ændringer og her er så den færdige kage.
Det er vaniliekage med Tobleronecreme og hyldeblomstmousse.

Kære Anna og Louise. Håber I har haft en rigtig dejlig dag...

tirsdag den 7. juni 2011

Cake Pops: Sommerfugle



2. hold Cake Pops til Prinsessens 4 års fødselsdag blev meget pænere end 1. hold. Men designet var også noget enklere.

Stadig Mudcake med chokoladesmørcreme. Overtrukket med lyserød Candymelt fra Wilton og påsat en yndig spiselig sommerfugl i rispapir.

I skal da lige se hvordan en 4 årig Prinsesse med lyserøde sommerfugle Cake Pops ser ud:

Cake Pops: Hvepse




Min yngste Prinsesse har fødselsdag idag... 4 år, det er helt vildt.
Børnehaven skulle her hjem til fødselsdag og vi glædede os.
Jeg øjnede straks chancen for, at prøve at lave den helt nye kage-dille: Cake Pops (kage på slikkepind).
Jeg havde godt nok læst på andre kageblogs, at man skal have tålmodighed (hvilket jeg ikke er udstyret med ret meget af), og som med så meget andet, troede jeg bare lige jeg kunne......
Jeg havde søgt inspiration hos http://www.bakerella.com/ og fundet disse søde hvepse/bier. De passede perfekt, da Prinsessens stue i børnehaven hedder "Hvepsereden".
Det tog LAAAANG tid at lave dem og nogle ligner mere rumvæsner end hvepse, men Prinsessen var lykkelig og så er moderen jo også.
Jeg må sige at Cake Pops er super smarte til børn. Nemme at spise og de krummer næsten ikke. Win Win.

Hvepse Cake Pops´ene er lavet af Mudcake blandet med chokolade smørcreme og overtrukket med Candymelts fra Wilton.


lørdag den 4. juni 2011

4 års fødslesdag






Tænk engang... på tirsdag er det 4 år siden min yngste prinsesse kom til verden. Det er ikke til at forstå. Wupti wupti - så er ens lille baby bare blevet stor. 
Idag skulle hun holde fødselsdag for hele familien.
Efterhånden skal der jo mere end farvet krymmel til at imponere hende, så jeg måtte virkelig i tænkeboksen.
Da vi var 17 mennesker havde jeg jo endelig en chance for at lave meget kage, så det blev til 3 forskellige slags!!!
Vaniliekage hvor i der var hyldeblomstmousse med friske hindbær og tobleronecreme.
Cupcakes med hvid chokolade, hindbær og marcipan. På toppen var der hvid chokolade smørcreme.
Chokoladecupcakes med chokoladesmørcreme.
Det hele var selvfølgelig i prinsessetema og med hjemmelavede sugarpaste pynt.

Og ja - jeg skriver var. For selv om der var meget kage, tog vi alle godt fra.
Jeg sidder lige og spiser et KÆMPE stykke lagkage lige nu. Den der vaniliekage med hyldeblomstmousse med friske hindbær og tobleronecreme er da vist nok min nye yndlingskage. MUMS den er god, og ikke alt for sød.

Kære familien Hansen, Vistisen og Pedersen: Tusind tak for en helt fantastisk dag, for det gode selskab og alle de lækre gaver til Signe..